Instorting financieel systeem uitgesteld; versnelde invoering één-wereldmunt in 2013

Geplaatst: 19 oktober 2012 in Eén wereldmunt
Na 7 maanden maakte elite-insider Lindsey Williams vorige week weer eens zijn opwachting bij Alex Jones, voorman van ’s werelds bekendste alternatieve internet nieuwsbron Infowars. Nadat Jones een aantal opvallende uitgekomen voorspellingen van Williams had herhaald -zoals bijvoorbeeld de sterk fluctuerende olieprijs van $ 80 naar $ 150 naar $ 40 en weer terug richting de $ 100, alsmede ook de Arabische Lente crises in het Midden Oosten- vertelde Williams dat zijn hoge bron in de machtselite achter de schermen hem heeft laten weten dat de geplande instorting van zowel de dollar als de euro met circa 6 tot 8 maanden is verschoven naar 2013, maar dat de invoering van een nieuwe wereldwijde munt juist is versneld.
Williams en Jones herhaalden hun waarschuwing dat het plan van de elite om de hele wereld zo diep mogelijk in de schulden te steken en uiteindelijk al het bezit van de mensen af te pakken op schema ligt. In de VS wordt er voor dat doel door de FED inmiddels iedere maand $ 40 miljard uitgegeven om hypotheken op te kopen, zowel de slechte als de goede. In ruil voor de federale hulp kopen de grote hypotheekverstrekkers -zoals Fannie Mae- Amerikaanse staatsobligaties op.

Banksters scheppen op over totale controle
De plannen van de elite voor de nabije toekomst staan al maanden open en bloot te lezen in de financiële kranten en media zoals de Financial Times en CNBC. De banksters scheppen er onbeschaamd voor de camera’s over op dat ze het volk door hun frauduleuze praktijken hebben veroverd en dat de gewone man nu een slaaf van hen is geworden, rijp om straks zonder tegensputteren een wereldregering en een nieuwe wereldmunt te accepteren – ja, hier zelfs om te smeken.

Geen tekorten, wel torenhoge prijzen
De gewone man hoeft niet bang te zijn dat er straks geen voedsel meer in de winkels ligt of dat er geen uitkeringen en andere sociale voorzieningen meer zullen zijn, zoals velen nu vrezen. De elite wil namelijk ten koste van alles een volksopstand voorkomen. In plaats daarvan zullen de dollar en de euro veel minder waard worden, waardoor zelfs voedsel straks onbetaalbaar dreigt te worden. Deze instorting van alle belangrijke wereldvaluta -inclusief de dollar en de euro- stond oorspronkelijk gepland voor eind 2012, maar is voorlopig uitgesteld naar 2013.

De dollar IS dood, men beseft het alleen nog niet

Williams voorspelde vorig jaar dat de dollar eind 2012 ‘dood’ zou zijn, en volgens hem is dat inmiddels inderdaad het geval, ook al beseft de gewone man dit nog niet. Hij wees daarbij op het feit dat China en Japan sinds februari 2012 hun onderlinge handel niet meer in dollars afrekenen. China en Rusland besloten op 7 september j.l. hetzelfde. De Chinezen sloten vergelijkbare overeenkomsten met Brazilië, Australië, India en bijna heel Afrika. Op 6 september kondigde Beijing officieel aan dat ieder olieproducerend land voortaan in andere valuta dan de dollar mag verkopen. Kortom: de dollar IS al dood.
In een periode van 6 tot 8 maanden komen al die biljoenen dollars die niet meer worden gebruikt terug naar de VS, wat volgend jaar voor ‘de meest verwoestende situatie’ ooit zal zorgen. De dollar zal compleet instorten waarna er hyperinflatie ontstaat. De euro zal eveneens ten onder gaan. Zodra deze valuta instorting een feit is zal er zo snel mogelijk een nieuwe, digitale wereldvaluta worden geïntroduceerd.

Nieuwe wereldvaluta: SDR
Deze nieuwe digitale munt zal niet de Amero zijn en ook niet een combinatie van deze fictieve munt met de euro. Deze aanvankelijk geplande tussenfase zal worden overgeslagen. De nieuwe wereldvaluta zal gebaseerd zijn op de Special Drawing Rights van het IMF en op een nieuwe goud- en zilverstandaard. Voor dit doel wil men vóór de introductie de goudkoers eerst laten stijgen tot $ 3000 per ounce.

Vervolgens krijg iedereen een SDR creditcard waar je digitale ‘credits’ in de valuta van je eigen en andere landen op kunt zetten. Alle financiële transacties zullen echter worden afgerekend in de nieuwe SDR valuta. Volgens Alex Jones werden al 2 jaar geleden de eerste goederen verscheept op basis van deze SDR’s. Het nieuwe wereldwijde financiële systeem zal voor een groot deel worden gefinancierd met torenhoge Co2-belastingen die vooral door de Westerse burgers opgebracht zullen moeten worden.

Oudere elite is Barack Obama spuugzat
Williams kreeg van zijn bron te horen dat de oudere elite het helemaal gehad heeft met Barack Obama en hij wat hen betreft niet herkozen wordt op 6 november. Obama is volgens hen impulsief, irrationeel en ontbeert leidinggevende capaciteiten. De oudere elite is vooral boos omdat Obama een nieuwe oliepijpleiding uit Canada heeft geblokkeerd en ook nieuwe Amerikaanse oliebronnen weigert te exploiteren. De Amerikaanse president zou op zijn beurt woedend op de elite zijn omdat een aantal van zijn linkse plannen door hen werden gedwarsboomd.

Jonge elite is ‘lui en roekeloos’
Jones merkte op dat er een groot verschil is tussen de oudere en jongere elite. Beiden zijn even crimineel, maar de oudere elite ‘is professioneler, werkt hard en geeft om de toekomst van hun kinderen.’ De jongere elite is ‘roekeloos en lui, werkt nauwelijks, drinkt hun eigen ‘cool aid’ en gelooft hun eigen propaganda.’ Beide groepen bestrijden elkaar steeds vaker en werken toe naar hun eigen versie van de ‘Nieuwe Wereld Orde’.

Miljarden om banken en derivaten overeind te houden 
Een precieze datum waarop de grote instorting plaatsvindt en de nieuwe SDR wereldvaluta en daarmee de Nieuwe Wereld Orde wordt ingevoerd is nog niet bekend, maar alle noodzakelijke signalen en omstandigheden om dit te bewerkstelligen -zoals valuta oorlogen, het ingrijpen van de FED en de ECB- zijn reeds aanwezig. De Centrale Banken pompen voortdurend miljarden in het bankensysteem en in de derivatenmarkt, want als deze uit elkaar klappen zal het huidige systeem onmiddellijk bevriezen en instorten.
Renteverhoging laatste voorteken 
Het laatste teken dat de komende instorting zal aankondigen is volgens Williams’ bron een flinke renteverhoging in de VS. Zowel Jones als Williams dringen er bij de mensen op aan om zo snel mogelijk voorbereidingen te treffen voor een hyperinflatoire implosie van het huidige financiële systeem, waarna de digitale SDR valuta wereldwijd zal worden ingevoerd, mogelijk al in 2013.
EU gaat cash geld belasten 
De EU neemt alvast een voorschot op de complete afschaffing van cash geld door een speciale belasting in te voeren die het gebruik van cash geld moet ontmoedigen (2). Sowieso zal straks iedereen verplicht worden om alleen nog maar gebruik te maken van de digitale SDR kaart.

Midden Oosten

Over de geopolitieke situatie in de wereld merkte Williams nog op dat de chaos in het Midden Oosten de komende tijd steeds groter zal worden. Na Libië, Egypte en binnenkort Syrië zullen ook Jemen en enkele andere landen ten prooi vallen aan extremistische krachten zoals de Moslim Broederschap. De laatste prooi zal Saudi Arabië zijn. Volgens Jones zou de elite het onderling echter oneens zijn over een eventuele oorlog met Iran, vooral omdat Rusland en China zo hun eigen ideeën hebben over de toekomstige inrichting van de wereld.
Xander 
(2) KOPP
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s