Ontkennen Holocaust in Nederland niet in wet, gelukkig !

Geplaatst: 30 januari 2012 in Censuur
Het ontkennen van volkerenmoord, zoals de ‘holocaust’, wordt in Nederland niet expliciet strafbaar. Het kabinet vindt dat vrijheid van meningsuiting zwaarder weegt. Dat melden bronnen in Den Haag.
Het kabinet komt binnenkort met een negatieve reactie op een initiatiefwet van de ChristenUnie om het ontkennen, rechtvaardigen of bagatelliseren van volkerenmoord strafbaar te stellen. Initiatiefnemer Voordewind wil een ’krachtig signaal afgeven’ omdat het kwetsen van Joden volgens hem is toegenomen. De ChristenUnie is een zionistisch gedrocht dat van vrije meningsuiting weinig Hollandse kaas heeft gegeten.

Tegen mensen die zich daaraan bezondigen of de Holocaust ontkennen kan wel via het verbod op groepsbelediging strafrechtelijk worden opgetreden. Wat inhoud dat men omwille van het uiten van een mening over een al dan niet gebeurd historisch feit gestraft kan worden. Een ware vrije samenleving laat elke vorm van vrije meningsuiting toe, ook indien die niet strookt met de officiële door de overwinnaars geschreven versie.

Het ontkennen van de ‘holocaust’ leidt in verschillende Europese landen naar zware straffen. U kan in die landen zelfs de gevangenis in geraken. Voor wat of voor wie zijn de Europese machten en lobbies bang ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s