EU leiders maakten in Brussel definitief einde aan nationale soevereiniteit

Geplaatst: 27 juli 2011 in Europese Unie
Nieuwe miljarden voor Griekenland volkomen zinloos 

Ondanks groeiende protesten uit alle lagen van de samenleving dendert de Europese globaliserings-NWO trein op topsnelheid verder. Bij de door onze politici en media bejubelde overeenkomst over een nieuw, € 109 miljard (of is het toch € 159 miljard?) grote gift aan de Griekse fraudestaat werd besloten om van de EU een transferunie te maken. Dat betekent dat binnenkort alleen in Brussel wordt besloten wat er met ons belastinggeld mag -beter gezegd: moet- gebeuren. (1)
Het blijkt inmiddels niet meer uit te maken van welke politieke kleur onze minister-president en onze regering is. Christendemocraten, socialisten, sociaaldemocraten en liberalen, allen toonden zich vorige week uitermate tevreden over wat niets minder is dan de definitieve opheffing van het beetje soevereiniteit dat we als land en volk nog over hadden. Alleen oppositiepartij SP en gedoogpartij PVV -beiden traditioneel tegen de Europese superstaat- dachten daar heel anders over. Voor D66 en GroenLinks ging het akkoord zelfs niet ver genoeg; deze NWO-partijen pleitten zelfs voor het nog meer macht geven aan de eurocraten in Brussel.
Financiële journalisten in de belangrijkste financiële centra van Europa, Londen en Frankfurt, concludeerden dat de Europese leiders, om de euro van de ondergang te redden, feitelijk hebben besloten om een financiële (schulden)unie te vormen. Dat houdt in dat Brussel straks bepaald waar ons belastinggeld naar toegaat, en vooral ook: hoeveel. Tevens worden gerechtelijke acties tegen het Europese Noodfonds -zoals recent in Duitsland, omdat dit fonds in strijd is met bestaande EU-verdragen- binnenkort onmogelijk gemaakt.

Bedenk dat wij bij dit alles geen enkele inspraak hebben, zoals we tot nu toe niets te zeggen hebben gehad over de massale miljardenstroom richting de bodemloze Zuid Europese put en de steeds verder voortgaande vernietiging van onze democratie door de EU-fascisten in Brussel. Zoals wij allen weten werd ons NEE tegen de Europese Grondwet achteloos genegeerd, en werden dezelfde, zelfs nog verdergaande maatregelen later gewoon toch ingevoerd in het Verdrag van Lissabon.

21 juli 2011 had met recht de geschiedenisboekjes ingegaan als een zwarte dag waarop onze vrijheid en zelfbeschikkingsrecht door onze eigen politieke leiders ten grave werden gedragen, ware het niet dat van het totalitaire Brusselse monster verwacht kan worden dat alle oppositie en tegenspraak net zoals in de voormalige Sovjet Unie met steeds grovere maatregelen onderdrukt zullen worden. Het gevolg zal zijn dat de Europese heilstaat in de geschiedenisboekjes enkel nog bejubeld zal worden, net zoals dat al jaren gebeurt in de door de globalistische elite gecontroleerde media.
‘Oorlog = Vrede’ (Libië), ‘Fascisme = Democratie’ (Brussel), ‘Leugen = Waarheid’ (Media), ‘Vrijheid = Slavernij’ (het Nederlandse volk), ‘Ramp = Redding’ (het EU noodfonds). Kortom: Orwells ‘1984’ is werkelijkheid geworden.
Griekenland niet geholpen met miljarden 
Het ironische is dat Griekenland ondanks alle politieke en media tamtam helemaal niets op blijkt te schieten met al die extra miljarden. De productiviteit neemt af, de arbeidskosten nemen toe, de belastinginkomsten dalen, het overheidstekort loopt op en de economie krimpt, waardoor het staatsbankroet van het land alleen maar onvermijdelijker wordt. Ondanks de Europese hulp waardeerde het ratingsbureau Moody’s Griekenland daarom nog eens met twee stappen af. De schuldenproblematiek van de Grieken is namelijk te groot om nog opgelost te worden.
De chaos in Griekenland zal alleen maar groter worden. De Griekse economie presteert bijzonder zwak en de staatsuitgaven zijn nog altijd veel te hoog. Het feit dat Athene nu 15 jaar mag doen over de terugbetaling van alle kredieten, in plaats van 2 tot 3 jaar, maakt daarbij nauwelijks nog iets uit, want het geld komt hoogstwaarschijnlijk toch nooit meer terug. De 360 miljard die de Grieken schuldig zijn bedraagt 160% van het BNP. De nieuwe ‘reddings’maatregelen van de EU laten dit tot 136% dalen, maar die afname is véél te weinig. De geschiedenis leert namelijk dat de groei van de economie van een land bij een schuldenpercentage van 90% van het BNP instort.

Volgens experts moet de Griekse economie jaarlijks met 3% groeien om de schulden te kunnen aflossen. Voor 2011 wordt er echter een krimp van 4,4% verwacht. Niemand verwacht dat het ‘wederopbouwplan’ dat de EU voor het failliete Griekenland wil uitvoeren hier nog enige verandering in zal kunnen brengen. Tussen januari en juli 2011 steeg het Griekse begrotingstekort met € 12,75 miljard, bijna 6% van het BBP – onvoorstelbaar hoog voor zo’n klein land.

Veel producten en diensten in Griekenland zijn te duur, mede omdat de arbeidskosten te hoog zijn, en terwijl de belastinginkomsten dalen blijven de staatsuitgaven stijgen. Volgens de OECD zijn de Grieken 40% (!) minder productief dan de Duitsers. Staatsbedrijven draaien met verlies, het enorme ambtenarenkorps is overbetaald, de bureaucratie rijst de pan uit, de innovatiekracht is ronduit zwak, het onderwijs is slecht, het gerechtelijke apparaat werkt langzaam en de buitenlandse investeringen lopen terug. Uitzicht op verbetering is er nauwelijks.
We herhalen het nog maar eens: Griekenland is bankroet, en daar zult u als belastingbetalende Nederlander aan mee moeten blijven betalen, of u nu wilt of niet. Dat is een criminele handeling, een gigantisch vermogensdelict, dat met droge ogen en brede glimlachen door onze politieke leiders wordt gepleegd en waar het volk het slachtoffer van is. Rest ons niets anders te hopen op een wonder, of dat de financiële markten de frauduleuze trucjes van de EU zullen doorzien en de hele eurozone ten onder zullen brengen. Dat zal pijn doen, maar dan is er tenminste weer een kans dat wij als burgers weer enige zeggenschap over onszelf zullen krijgen. (2)

Bron : Xander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s