Schoonzus wil Tony Blair aanklagen voor oorlogsmisdaden

Geplaatst: 28 januari 2011 in New World Order, Vrede = Oorlog

Lauren Booth, de schoonzuster van Brits Bilderberger Tony Blair, vindt dat de voormalige premier voor de rechter gesleept moet worden wegens bij de invasie van Irak begane oorlogsmisdaden. Lauren Booth, een tot de islam bekeerde mensenrechtenactiviste, zei dit in Maleisië, waar ze lezingen houdt georganiseerd door de door anti-oorlogspoliticus George Galloway -een gewezen partijgenoot van Blair- opgerichte organisatie Viva Palestina. Booth is de halfzus van Blairs vrouw Cherie.

Blair is een Bilderbergerpion die als vazal van occulte machten achter schermen de totale wereldcontrole bewerkstelligen.

Aan reporters zei zij terecht dat haar zwager gevonnist moet worden “omdat hij het Britse volk heeft misleid en Groot-Brittannië een oorlog liet voeren gebaseerd op een leugen”. Zij bestempelde het conflict in Irak als “een misdaad”. De invasie van het land was al ruim op voorhand door Blair en de leiding in Washington bekokstoofd, stelde zij.

Vorige week getuigde Blair voor de tweede keer voor de Chilcot-commissie. Daar “betreurde” hij de dodentol van de invasie, maar niet de invasie zelf, die tot doel had “de dictator Saddam Hoessein af te zetten”. Tijdens zijn verhoor brak de ex-premier opnieuw een lans voor een oorlog tegen Iran. Een bandiet blijft een bandiet, ook als die ooit in Groot-Brittannië premier was. Bilderbergers zijn bandieten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s