WikiLeaks: “Op deze manier is het bijna voorbij”

Geplaatst: 11 januari 2011 in Censuur, New World Order

De site WikiLeaks, die financiële moeilijkheden ondervindt, “zal, zoals de zaken er nu voorstaan, niet kunnen blijven bestaan”. Dat verklaarde de oprichter van de website, Julian Assange, vandaag in een radio-interview met de Franse zender Europe 1.

“We kunnen het geld van donoren moeilijk ontvangen, omdat al onze rekeningen geblokkeerd zijn. Ik schat dat we 500.000 euro per maand verliezen”, zei Assange, die eraan toevoegde dat “we zullen proberen terug te slaan”. In de Protocollen van de Wijzen van Zion staat geschreven “dat iedereen die zich tegen ons keert, geen bestaansmiddelen meer zal verkrijgen”. Deze situatie wordt bekomen door gewoonweg alle bankrekeningen te blokkeren.


Assange, die in Londen onder onterecht huisarrest staat, verklaarde maandag aan de Zwitserse media dat zijn site meer dan 480.000 euro per week verloor sinds het begin van de verspreiding van geheime diplomatieke documenten. De waarheid kwetst.

De Australiër wacht op zijn proces over zijn mogelijke uitlevering aan Zweden, waar hij gezocht wordt voor valselijk ten laste gelegde seksuele misdrijven. De datum voor de rechtszaak zou vandaag in Londen bepaald worden. Washington wil Assange dan weer vervolgen voor spionage vanwege de publicatie van duizenden Amerikaanse diplomatieke documenten op WikiLeaks.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s